De Tempels van de Tempelaer

De Tempels van de Tempelaer

De Tempel van innerlijk vuur

De Tempel van innerlijk vuur

Dit is de eerste tempel die we hier in Kessel gebouwd. Hij staat op de track tussen de paarden. Wat we tot dusverre weten is dat ze heel krachtig is. En veel mensen ervaren warmte en/ of dat ze aarden.

De Tempel van NU

De Tempel van NU

De Tempel van Nu blinkt uit in

 Helderheid, Aarding en transformatie

 

De Vrouwentempel

De Vrouwentempel

Hoewel ze nog niet helemaal af is, is ze al weer zeer verbonden aanwezig. Deze tempel werd in 2018 gebouwd en was een huwelijkskado van Koen aan Mariëtte.
Hij is luisterend gebouwd en heeft de kracht om de aarde tot ons te laten spreken. In haar essentie kan ze helpen om het vrouwelijke in ons te helen en de bescherming van moeder aarde voelbaar maken voor ons. Zodat sensitiviteit niet meteen pijn betekent. En zodat we de heelheid van wat er om ons heen is kunnen gaan ervaren

De krachtcirkel

De krachtcirkel

In het midden

In het midden van het bos, is een plek waar de ziel van de tempelaer tot expressie komt. Zo’n plek, een middelste midden, is energetisch verbonden met alles van wat er op dit terrein gebeurt. En het weet ook over de plekken elders waar het mee verbonden is.

 

Het is een uitermate geschikte plek voor ceremonies, uitwisselingen, mannen- of vrouwen avonden. Maar ook om te mediteren of yoga te doen (de paarden vinden yoga zeer raar trouwens).

De krachtcirkel vormt het energetische midden van de Tempelaer. Is een plek die zich langzaam ‘opricht’. We weten hoe hij gaat voelen en hoe belangrijk deze plek voor het geheel is. En stukje bij beetje laat hij aan ons zien hoe hij wil worden. Hij is nu