Paarden

Onze paarden

Het is een diepe wens die hier tot uiting komt….

 

The badges illustrate this.  We also focus on key benefits they will get while using our services, namely quick turnaround times and dedicated support. You could also use them to show awards you won for your best work.

Lutchiano
Breezer
Wicky
fruitella
Fruitella

Paddock paradise

Tijdens een retraite heb je ruimte en mogelijkheden om je proces met jezelf aan te gaan. Wel of niet gesteund door ons, door de paarden en de tempels.

Momenteel is retraite mogelijk als je zelf een camper of campeerbus hebt.

Later is de bedoeling dat het appartement ook te huur is.

Paarden en spiritualiteit

Gelukkig wordt het steeds bekender en gebruikelijker om paarden (en andere dieren) als  gelijkwaardige te gaan beschouwen.

Als we bereid zijn om werkelijk contact te zoeken met paarden, in rust en in stilte. Dan kunnen paarden een bijzondere ongecompliceerde maar zeer krachtige, soms confronterende en effectieve kracht geven.

Ze zijn in staat hun veld voor ons te openen. En dan is het alsof de kracht van de kudde met jou word gedeeld. Dat is een fantastisch gevoel. 

En  communicatie is dan vanzelfsprekend is. Het begrip is daar. Als wij onszelf openen, kunnen we paarden ontmoeten. Ze kunnen ons veel leren. Maar op een dieper level veranderen ze ons, brengen ons ook dichter bij onze eigen natuur.

En daar zit een basis voor een geaarde, in het Hier en Nu zijnde, spiritualiteit.