Inspiratiesessie

De Inspiratiesessie

Een healing waarbij je krachtvoorwerp word gemaakt.

 

De Inspiratiesessie is een healing waarbij je krachtvoorwerp word gemaakt.

De healing en het ontstaan van het krachtvoorwerp gaan gelijk op.

De Biodynamische krachten die tijdens de sessie opgewekt worden, inspireren tot healing en eenwording.

De inspiratiesessie transformeert, brengt je bij je kracht en opent je gewaarwording.

Daarnaast is het gemaakt krachtvoorwerp een cadeau van het hele universum aan jou. Want een goed krachtvoorwerp helpt je her-inneren wat je nooit wil vergeten.

 

De Inspiratiesessie

Een healing waarbij je krachtvoorwerp word gemaakt.

 

Het krachtveld dat tijdens de sessie ontstaat neemt ons mee.

Het zet transformatieprocessen in gang en brengt de helderheid van bewustzijn. 

 

soft pyramid

Goede redenen voor een inspiratiesessie.

Speciaal voor jou gemaakt

Een krachtvoorwerp dat voor jou is gemaakt, afgestemd op jouw kracht, jouw behoefte, jouw proces heeft een extra dimensie. Het is als een goede vriend die je altijd vriendelijk toch duidelijk laat zien waar je bent, wat je los mag laten, wat je mag vergeven. Je kent elkaar door en door en weet wat je aan elkaar hebt. 

Het zichtbaar maken van je kracht

Jouw toestand van creërend zijn rust in je liefdevolle aanwezigheid in het hier en nu. Je houdt van jezelf, je geniet van het hier van de liefde voor de sensaties van je lichaam, die helpt je jezelf te ervaren. Je toestand van creërend zijn

maakt shifts als je ziel verschillende delen van jezelf door je lichaam tot expressie brengt. Ze zijn een onlosmakelijk deel van je schepping. 

Tijdens de sessie zul je ze gaan herkennen als een nieuwe kracht die in je aanwezig is. 

IMG_0147

Antwoord zonder vragen

Een bijzondere krachtige werkvorm is om geen ingangsvraag te hebben. De krachten en dynamieken van de Maalstroom leiden ons dan.

Het begin is dan volledige overgave aan wat het leven ons op dat moment wil laten zien. Dit zijn vaak de meeste liefdevolle sessie, waar voorwerpen uit voortkomen die een diepe betekenis hebben.

 

Leiderschapsvraag

Leiderschap vraagt veel van een mens. Maar is eigenlijk niet meer dan een Toestand van Creerend Zijn, waarin de leider weet van richting met in  zijn hart de mens en het groter geheel.Hier is, net als overal, de mens en de creatie de spiegel van ons binnenste. Een krachtvoorwerp kan je helpen direct de toestand van creërend zijn in jezelf terug te vinden van waaruit je waarlijk in je leiderschap kunt gaan staan. 

 

Healer’s tool

Een healer’s tool kan een sessie nieuwe dieptes geven. Jouw kennis, wijsheid, integriteit en mogelijkheid om af te stemmen zijn voor jou als healer mogelijk je belangrijkste tool. Healer’s tools worden op maat gemaakt voor jou, om jou als healer te ondersteunen in je gaven. Ze helpen in het scheppen van ruimte (space) en verhogen bewustzijn dat op de behandelplek aanwezig is. 

 

IMG_0123

Voor mee op reis

Tijdens het reizen is het heerlijk om iets bij je te hebben dat eigen is. Iets dat je eraan her-innert aan dat thuis zijn in jezelf, iets wat je kan helpen met verwerken van de indrukken. Iets dat je kan helpen met het energetisch reinigen van slaapplekken. 

IMG_0070

Transformatie

Herken je dat? Dat je ergens net niet bij kan. Je wil het graag transformeren, ernaar kijken. Je stuurt er liefde naar en doet alles wat je kunt. Alleen is er net dat laatste stukje dat zich niet wil laten zien.
Tijden de inspiratiesessie zijn krachtige transformeren krachten aanwezig, die je helpen inzichten te verwerven, pijn, verdriet, angst en oude patronen los te laten en om los te komen van collectieve.

 

Drawing DE SESSIERUIMTE

Wees gewaarschuwd!!
Hier wordt getransformeerd!!

 

 

“We  genezen onszelf als we luisteren naar het leven dat in ons beweegt, zonder het te stoppen, zonder er gedachtes over te hebben, zonder het te willen veranderen.”

 

IMG_3330 IMG_3315 IMG_3296 IMG_3299 DSC00135

“Als je jezelf kunt gaan zien, kun je gaan bevatten wat je rol in creatie is.”

~Luntington